nieuws

Blauwhoed wint tender Lloydpier Blok C

Projectontwikkeling

Projectontwikkelaar Blauwhoed heeft de tender gewonnen, die de gemeente Rotterdam heeft uitgeschreven voor Lloydpier Blok C. De ontwikkeling bestaat uit 88 duurzame appartementen en stadswoningen in het hogere koopsegment.

Blauwhoed wint tender Lloydpier Blok C

Het ontwerp is gemaakt door twee samenwerkende architectenbureaus. Bureau Arons en Gelauff heeft de woningen aan de Schiehaven ontworpen. Architectuur Maken is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen aan de Maaszijde. ‘Deze samenwerking heeft geleid tot een bijzondere en ruime variatie aan appartementen en woningen. Van tweelaags, tot doorzon, van vrijgezellenloft tot gezinsappartement’, zegt Marcel Groeneweg, senior ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed.

Stebru gaat de nieuwe woningen op de Lloydpier bouwen.

 

Reageer op dit artikel