Woningtransformatie Dords kantoor gestart

Woningtransformatie Dords kantoor gestart

De transformatie van het voormalige kantoorpand aan Spuiboulevard 100 te Dordrecht naar een appartementencomplex is begonnen.

Nera Vastgoed transformeert het leegstaande kantoorgebouw van 4.200 m2 in Dordrecht naar 39 vrije sector huurappartementen met behoud van de commerciële invulling op de begane grond. Alle appartementen worden voorzien van buitenruimte en hebben een eigen parkeerplaats. De gemiddelde oppervlakte van de appartementen bedraagt circa 65 m2.

Bij deze transformatie worden zoveel mogelijk onderdelen van het gebouw opnieuw gebruikt, waaronder een groot gedeelte van de gevel. De duurzaamheid wordt verder vergroot door het gebouw aan te sluiten op stadsverwarming. Het gebouw krijgt na de transformatie energielabel A.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.