nieuws

Woningtransformatie Dords kantoor gestart

Projectontwikkeling

De transformatie van het voormalige kantoorpand aan Spuiboulevard 100 te Dordrecht naar een appartementencomplex is begonnen.

Woningtransformatie Dords kantoor gestart

Nera Vastgoed transformeert het leegstaande kantoorgebouw van 4.200 m2 in Dordrecht naar 39 vrije sector huurappartementen met behoud van de commerciële invulling op de begane grond. Alle appartementen worden voorzien van buitenruimte en hebben een eigen parkeerplaats. De gemiddelde oppervlakte van de appartementen bedraagt circa 65 m2.

Bij deze transformatie worden zoveel mogelijk onderdelen van het gebouw opnieuw gebruikt, waaronder een groot gedeelte van de gevel. De duurzaamheid wordt verder vergroot door het gebouw aan te sluiten op stadsverwarming. Het gebouw krijgt na de transformatie energielabel A.

 

Reageer op dit artikel