nieuws

Owen Zachariasse naar Strategic Consulting team JLL

Loopbaan

Sinds 1 april versterkt Owen Zachariasse het Strategic Consulting team van JLL Nederland als Lead Consultant Workplace Strategy.

Owen Zachariasse naar Strategic Consulting team JLL

In deze rol helpt Zachariasse vastgoedgebruikers hoogwaardige en toekomstbestendige werkplekconcepten te realiseren die productiviteit en welzijn ondersteunen.

Met zijn komst brengt Zachariasse jarenlange ervaring uit de ontwikkelingssector met zich mee als consultant voor de Delta Development Group, waar hij de drijvende kracht was achter Delta’s Workplace Strategy, Health & Wellbeing, Innovation en Sustainability-activiteiten. Belangrijke Workplace Strategy projecten waar Zachariasse zich mee bezig heeft gehouden, zijn het Global hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors in Leiden, dat in 2015 door de Leesman Group werd erkend als het hoogst scorende kantoor op het gebied van Workplace Effectiveness in de Benelux, en het EU-hoofdkantoor van Poly (voorheen Plantronics), dat de titel van Heerema in 2017 overtrof.

Reageer op dit artikel