Owen Zachariasse naar Strategic Consulting team JLL

Owen Zachariasse naar Strategic Consulting team JLL

Sinds 1 april versterkt Owen Zachariasse het Strategic Consulting team van JLL Nederland als Lead Consultant Workplace Strategy.

In deze rol helpt Zachariasse vastgoedgebruikers hoogwaardige en toekomstbestendige werkplekconcepten te realiseren die productiviteit en welzijn ondersteunen.

Met zijn komst brengt Zachariasse jarenlange ervaring uit de ontwikkelingssector met zich mee als consultant voor de Delta Development Group, waar hij de drijvende kracht was achter Delta’s Workplace Strategy, Health & Wellbeing, Innovation en Sustainability-activiteiten. Belangrijke Workplace Strategy projecten waar Zachariasse zich mee bezig heeft gehouden, zijn het Global hoofdkantoor van Heerema Marine Contractors in Leiden, dat in 2015 door de Leesman Group werd erkend als het hoogst scorende kantoor op het gebied van Workplace Effectiveness in de Benelux, en het EU-hoofdkantoor van Poly (voorheen Plantronics), dat de titel van Heerema in 2017 overtrof.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.