nieuws

Rienk de Jong nieuwe regiomanager Synchroon

Loopbaan

Rienk de Jong nieuwe regiomanager Synchroon
Rienk de Jong

Rienk de Jong is aangesteld als regiomanager bij Synchroon. Hij gaat zich toeleggen op het acquireren van nieuwe projecten in de regio Noord-Holland.

Afgelopen jaren heeft Rienk onder andere gewerkt bij Rebel, Fakton en Vesteda. Rienk de Jong was eerder genomineerd voor de Young Talent Award, als toptalent toen hij nog bij Vesteda werkte. De samenstelling van het team regiomanagers is per 1 mei als volgt: Job Posner (ZH), Marnix van Delft (ZH), Ruben Donselaar (Brabant), Patrick van Bladel (Utrecht), Mark Eerenberg (NH) en nu dus ook Rienk de Jong (NH).

Synchroon

Synchroon behoort tot de grotere ontwikkelaars van Nederland en is een volle en zelfstandige dochter van TBI Holdings in Rotterdam. Synchroon is werkzaam op het gebied van duurzame binnen- en buitenstedelijke gebiedsontwikkeling. Het projectontwikkelingsbedrijf is sterk in de ontwikkeling en realisatie van woon- en winkelgebieden met bijzondere aandacht voor de inrichting van de openbare ruimte.

Reageer op dit artikel