nieuws

Finalist Lars van Engelen vergroot voorsprong

Loopbaan

Finalist Lars van Engelen vergroot voorsprong
Lars van Engelen, projectdirecteur Snippe Projecten

In de tweede stemronde van de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2019 heeft Lars van Engelen een voorsprong van 72 stemmen opgebouwd vergeleken met Lieske van Pelt. In de einduitslag van de eerste stemronde bedroeg het verschil slechts 49 stemmen.

Van Engelen (33), projectdirecteur van Snippe Projecten,  heeft volgens de jongste tussenstand 1.218 stemmen vergaard, oftewel 45 procent van de totaal  2.677 stemmen, die op de drie finalisten zijn uitgebracht. Van Pelt (29), asset manager Retail bij CBRE Global Investors, staat op de tweede plaats met 42,35 procent van de stemmen (1.146 stemmen).

Niraj Sewraj (32), stadsontwikkelaar BPD Europe, neemt de de derde positie in met 345 stemmen (12,75 procent). Hij zal er de komende periode dus flink aan moeten trekken om het gat te dichten.

De race is nog lang niet gelopen. Tot en met 4 juni kunnen lezers en bezoekers van de website van Vastgoedmarkt  hun stem uitbrengen op een van de drie finalisten.

Procedure

Het slotdebat van de twaalfde editie van de Young Talent Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2019  in de RAI Amsterdam op donderdag 6 juni 2019 om 10.30 uur in de stand van Vastgoedmarkt onder leiding van moderator Anouschka la Heij. In de aanloop naar de finale moeten de drie finalisten nog een blog schrijven over het ‘future proof’ maken van het transformatiegebied dat zij hebben toebedeeld gekregen als  case voor de finale. Het betreft drie verschillende projecten die zijn aangemeld voor het Transformatieplein.  De cases  zijn als volgt verdeeld:  Het Buikslotermeerplein, Amsterdam – Sewraj; Groene Hilledijk, Rotterdam – Van Pelt; en Sloterdijk I Zuid, Amsterdam – Van Engelen.

De uiteindelijke winnaar wordt op drie onderdelen bepaald: het aantal stemmen op de website (eenderde, waarbij de reeds vergaarde stemmen in de eerste ronde ook meetellen) de jurycijfers voor de inzet in het tweede debat (eenderde) en het cijfer voor de blog (eenderde). Na het juryberaad vindt de feestelijke uitreiking meteen plaats op de stand van sponsor funda in business.

Jury

In de tweede ronde bestaat de jury uit: voorzitter Marc Roos, chief commercial officer funda; Gaston Hupkens, head of Asset Management, Operations and Finance Patrizia; Jessie Wagenaar, directeur Verkoop en Gebiedsmarketing  BPD Ontwikkeling; Tim de Vries, consultant Office Agency Cushman & Wakefield en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.

Video-impressie

Zie hier de video-impressie van het spannende debat  dat op 11 april plaatsvond bij medesponsor ASRE:

Reageer op dit artikel