nieuws

Herman Gelauff en Wijnand Boers naar Sweco

Loopbaan

Bij Sweco Capital Consultants, onderdeel van internationaal ingenieursadviesbureau Sweco, zijn twee nieuwe consultants gestart.

Herman Gelauff en Wijnand Boers naar  Sweco

Herman Gelauff is in dienst gekomen als Senior Consultant Real Estate Investments en Wijnand Boers als Consultant Real Estate Investments.

Gelauff zal zich als senior consultant bezig houden met klantrelaties en advisering van strategische vraagstukken op het gebied van (inter)nationale vastgoedbeleggingen. Hij werkte voorheen bij MSCI als Vice President Client Coverage.

Boers richt zich als consultant op de Retail beleggingen van onze klanten en hij versterkt het research team met focus op de Nederlandse en Europese markt.Voorheen werkte Wijnand bij Cushman & Wakefield als Valuer.

Reageer op dit artikel