nieuws

Asre-alumni-avond over ontwikkelen en transformeren

Loopbaan

Op donderdag 11 april 2019 vindt bij de Amsterdam School of Real Estate (Asre) een alumni-avond plaats voor en door oud-studenten. Deze keer staat het thema Ontwikkeling & Transformatie van vastgoed centraal. 

Asre-alumni-avond over ontwikkelen en transformeren

Onderwerpen die aan bod zullen komen, zijn: ‘Van stip naar stap: binnenstedelijke gebiedstransformatie’, ‘Nieuwe samenwerking tussen markt en overheid bij transformatie van gebieden’ en ‘Evaluatie verkoopproces Bijlmerbajes’. Met sprekers als Gerben Markink en Phlip Boswinkel, beiden docent.

Young Talent Award

Nieuw dit jaar is de afsluiter van de avond, namelijk een debat tussen ‘toekomstige Asre-alumni’. De vijf genomineerden voor de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award worden door gespreksleider Anouschka la Heij, de jury en het publiek aan de tand gevoeld. Het publiek mag ook meestemmen. De vijf genomineerden zijn: Lieske van Pelt, Sjoerd Groen, Lars van Engelen, David Menkveld en Niraj Sewraj. Bekijk hun profielen en breng uw stem uit. De finale vindt plaats op 6 juni 2019 op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam. De Asre is sinds een aantal jaar academic partner van deze award en reikt aan de winnaar een waardecheque uit om een opleiding uit het Executive Education-aanbod te volgen.

Reageer op dit artikel