Nieuw bestuur Jong Onroerend goed Brabant

Nieuw bestuur Jong Onroerend goed Brabant
v.l.n.r.: Joey van Niftrik, Pim de Valk, Tessa Jansen, Joey Kivits, Rob van Grunsven, Dinja Wils, Rutger van Munster

Jong Onroerend goed Brabant (JOB) heeft een nieuw bestuur.  Twee leden maakten gebruik van de bestuurswissel door terug te treden.

Anna Oosterhuis (Hurks) en Huib Koman (Architectenbureau Huib Koman) zijn teruggetreden uit het bestuur. Zij hebben respectievelijk 2 en 3 jaar zitting gehad in het bestuur van JOB. Het nieuwe bestuur bestaat uit Joey Kivits (KRAGT Vastgoed, voorzitter), Joey van Niftrik (De Stoons Vastgoedontwikkeling, secretaris), Pim de Valk (Alba Concepts, penningmeester), Dinja Wils (Aannemersbedrijf Van Agtmaal, PR-commissaris), Rutger van Munster (Laride, algemeen bestuurslid), Tessa Jansen (Naber Makelaars, algemeen bestuurslid) en Rob van Grunsven (Van Grunsven Groep, algemeen bestuurslid).

Brede scope

JOB telt ongeveer 70 leden die actief zijn in de brede scope van de vastgoedwereld: beleggers, adviesbureaus, aannemers, ontwikkelaars, architecten, advocaten, makelaars, corporaties, overheden en beheerders. Alle leden hebben een binding met de regio Brabant. JOB valt onder Jong Onroerend goed Nederland (JO-NL), de overkoepelende federatie voor elf actieve en groeiende regionale beroepsverenigingen  voor vastgoedprofessionals in Nederland

Robert Paling

Robert Paling

Senior redacteur Vastgoedmarkt

Robert Paling (1974) was van februari 2019 tot en met januari 2022 senior redacteur bij Vastgoedmarkt. Zijn portefeuille bestond uit: Woningen, Overheid en Alternatieve beleggingen (hotels, zorgvastgoed en leisure).

Biografie:

Robert werkte tussen februari 2019 tot en met januari 2022 als senior redacteur bij Vastgoedmarkt. Daarvoor werkte hij drie jaar als redacteur voor verzekeringsvakblad am: en was hij enkele jaren hoofdredacteur van de voormalige vakbladtitel Banking Review. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg. Liep stage bij het Brabants Dagblad en het Algemeen Dagblad. Werkte lang als freelance copywriter voor onder meer banken en verzekeraars.

Geboren in Rotterdam – Atheneum aan het Maerlant College voltooid in 1993.

Boeken

The world is flat – Thomas L. Friedman. Over de impact van globalisering in de 21ste eeuw.

Clash of civilizations – Samuel Huntington. Handelend over de aanname van Huntington dat post-Koude Oorlog conflicten vooral religie en identiteit als brandstof hebben.