nieuws

Nieuw bestuur Jong Onroerend goed Brabant

Loopbaan

Jong Onroerend goed Brabant (JOB) heeft een nieuw bestuur.  Twee leden maakten gebruik van de bestuurswissel door terug te treden.

Nieuw bestuur Jong Onroerend goed Brabant
v.l.n.r.: Joey van Niftrik, Pim de Valk, Tessa Jansen, Joey Kivits, Rob van Grunsven, Dinja Wils, Rutger van Munster

Anna Oosterhuis (Hurks) en Huib Koman (Architectenbureau Huib Koman) zijn teruggetreden uit het bestuur. Zij hebben respectievelijk 2 en 3 jaar zitting gehad in het bestuur van JOB. Het nieuwe bestuur bestaat uit Joey Kivits (KRAGT Vastgoed, voorzitter), Joey van Niftrik (De Stoons Vastgoedontwikkeling, secretaris), Pim de Valk (Alba Concepts, penningmeester), Dinja Wils (Aannemersbedrijf Van Agtmaal, PR-commissaris), Rutger van Munster (Laride, algemeen bestuurslid), Tessa Jansen (Naber Makelaars, algemeen bestuurslid) en Rob van Grunsven (Van Grunsven Groep, algemeen bestuurslid).

Brede scope

JOB telt ongeveer 70 leden die actief zijn in de brede scope van de vastgoedwereld: beleggers, adviesbureaus, aannemers, ontwikkelaars, architecten, advocaten, makelaars, corporaties, overheden en beheerders. Alle leden hebben een binding met de regio Brabant. JOB valt onder Jong Onroerend goed Nederland (JO-NL), de overkoepelende federatie voor elf actieve en groeiende regionale beroepsverenigingen  voor vastgoedprofessionals in Nederland

Reageer op dit artikel