nieuws

Sander Breugelmans Country Manager Benelux Prologis

Loopbaan

Prologis heeft Sander Breugelmans benoemd als de nieuwe Country Manager Prologis Benelux. Hij is de opvolger van Bram Verhoeven die deze functie sinds 2011 bekleedde.

Sander Breugelmans Country Manager Benelux Prologis
Sander Breugelmans

Breugelmans heeft meer dan zestien jaar ervaring in de vastgoedwereld. Na zijn studie in de Verenigde Staten startte hij zijn carrière bij een aantal Amerikaanse vastgoedinvesteerders en adviesbureaus. In 2006 begon hij bij Prologis en sinds zijn start specialiseerde hij zich als Transactions Officer in het afsluiten van grote vastgoedtransacties in diverse Europese landen. In de afgelopen zeven jaar was Sander als VP Market Officer verantwoordelijk voor vastgoedontwikkelingen en aankoopactiviteiten in de Benelux.

Bram Verhoeven, sinds 1 juli 2018 Regional Head Northern Europe, over de aanstelling van Breugelmans: ‘ Zijn sterke kennis van vastgoedtransacties en oog voor ontwikkelingen op de strategische logistieke hubs in de Benelux zijn essentieel om onze sterke groeiambities verder gestalte te geven. Zijn benoeming past ook bij onze cultuur om eigen talent binnen onze organisatie te laten doorgroeien naar strategische managementposities.’

 

Reageer op dit artikel