nieuws

23 nieuwe MRE’s bij Asre

Loopbaan

23 MRE-studenten kregen op 29 november 2018 in de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam hun diploma uit handen van Wim van der Post van de Asre.

23 nieuwe MRE’s bij Asre

Dit jaar is de Docent van het Jaar bokaal uitgereikt aan Wim van der Post.

Het was een bijzonder jaar, want zeven scripties kwamen in aanmerking voor de nominatieprijs. De jury (Frans Schilder en Arnold Wilts) stond voor een zeer moeilijke taak. Uiteindelijk waren er drie genomineerden. De scriptieprijs ter waarde van 2.500 euro  is gewonnen door Paul Mooij van de gemeente Amsterdam.

Verder meldt Asre dat Windeld van den Bor cum laude is afgestudeerd.

De MRE-afgestudeerden van najaar 2018 zijn:

(Achterste rij): Erik Vis van VanWonen, Gijs van Leeuwen van ING Real Estate Finance, Rick Kalksma van Amvest, Reinier Hoenderdaal van Koopmans TBI, Maurits Smit van Garbe Institutional Capital, Daan van Beuningen van VBGS, Mark van Dam van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

(Middelste rij): Tom Burwinkel van Van Gool-Elburg Vastgoedspecialisten, Maarten van der Meijde van Reliplan, Oscar Koekenberg van Klépierre Management Nederland, Robbert Arkenbout van CBRE, Sarah Blein van Vesteda, Anne-Marie van Deursen van Woonstichting ‘Thuis, Windeld van den Bor van Ymere, Remi van Paassen van Eigen Haard, Paul Mooij van Gemeente Amsterdam

(Voorste rij): Joris van de Bunt van Loyens & Loeff, Raymon van Miltenburg van AM Real Estate Development (RED), Wouter van der Burg van Cushman & Wakefield, Maurice Kokhuis van Rochdale, Xander van Beers van Stadgenoot, Carlo Widev van Savills , Gilbert Wils van Woningstichting Sint Joseph.

Alle scripties zijn hier te vinden.

Foto's

Reageer op dit artikel