nieuws

Van Twillert volgt Ambagtsheer op bij Unibail

Loopbaan

Bart van Twillert is sinds 1 september de nieuwe country manager Nederland van Unibail-Rodamco-Westfield. Otto Ambagtsheer, tot dan country manager Benelux, heeft aangegeven zijn carrière buiten de groep te willen voortzetten.

Van Twillert volgt Ambagtsheer op bij Unibail
Bart van Twillert

Dat heeft het in Parijs en Amsterdam genoteerde fonds op 10 september bekendgemaakt. Van Twillert is twaalf jaar geleden begonnen bij rechtsvoorganger Rodamco Europe, net voor de overname door het Franse Unibail in 2008. Hij heeft meerdere managementfuncties bekleed. Als director of Operations Nordics was hij onder meer verantwoordelijk voor Mall of Scandinavia in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

De afgelopen periode stond hij als director Development aan de basis van de ontwikkeling van Mall of the Netherlands in Leidschendam. Mall of Scandinavia is het belangrijkste referentieproject voor Mall of the Netherlands dat in 2020 wordt opgeleverd. Ook voor Ambagtsheer, die 3,5 jaar leiding gaf aan de Benelux-tak van Unibail, was Mall of the Netherlands zijn belangrijkste project.

Reageer op dit artikel