Nieuwe directie assetmanagement The Young Groep

Nieuwe directie assetmanagement The Young Groep

Begin deze maand zijn Marije de Groot en Bas Groenewegen aangesteld als directie assetmanagement van The Young Group.

De Groot is inmiddels ruim vijf jaar in dienst bij The Young Group en Groenewegen maakte in 2017 de overstap na negen jaar werkzaam geweest te zijn bij hoofd beheerteam van FMT (het huidige VPS).

De twee zullen samen verantwoordelijk zijn voor het vastgoedbeheer en het commercieel verhuur van de portefeuille welke de afgelopen jaren enorm is toegenomen.

De focus binnen het team ligt op het continu blijven minimaliseren van leegstand gecombineerd met een innovatieve, flexibele en snelle service aan onze huurders. De directie ziet kansen in het stabiliseren en versterken van vastgoedbeheer en verhuur processen.

De Groot en Groenewegen zullen het huidige team bestaande uit interne propertymanagers, rental agents en facilitair medewerkers aansturen en uitbreiden op basis van de beoogde groei.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.