nieuws

Vijf toppers van de Nederlandse vastgoedsector

Loopbaan

Tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2018 op 18 april aanstaande wordt de Vastgoedman van het Jaar bekend gemaakt.

Vijf toppers van de Nederlandse vastgoedsector

Deze prijs gaat naar de vastgoedman (of -vrouw) die zich in het afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft onderscheiden.

Voor dit prestigieuze eerbewijs, dat voor de zeventiende keer wordt toegekend, zijn opnieuw vijf vooraanstaande vastgoedpersoonlijkheden genomineerd. De genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2018 zijn in alfabetische volgorde:

De nominaties kwamen tot stand op basis van voordrachten door de vijf voorgaande winnaars van de Vastgoedman van het Jaar Award. Dat zijn in anti-chronologische volgorde André Snippe (ceo Snippe Projecten, 2017), Pieter Affourtit (voormalig algemeen directeur WPM Groep, 2016), Marco Hekman (ceo CBRE Nederland, 2015), Cuno van Steenhoven (voormalig directievoorzitter DTZ Zadelhoff, 2014) en Lesley Bamberger (ceo Kroonenberg Groep, 2013). Zij dienden ieder een shortlist in van drie personen, waaruit de redactie van Vastgoedmarkt vijf genomineerden koos. Tijdens een stevige discussie tijdens een lunch aan de Amsterdamse Zuidas werd op basis van argumenten door de vastgoedmannen een rangorde bepaald.

Via een stemformulier kunnen lezers en bezoekers van Vastgoedmarkt.nl hun favoriet onder de genomineerden aangeven. De publieksstemmen samen hebben hetzelfde gewicht als het oordeel van één jurylid. Stemmen kan tot en met 17 april 2017. De winnaar ontvangt een blijvend aandenken en een wisselbeker met daarin zijn naam gegraveerd. Het Vastgoedmarkt Trendscongres wordt dit jaar gehouden in het ABN Amro-hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas.

Hall of Fame

De eerste Vastgoedmarkt Award werd in 2002 uitgereikt aan Jan Doets (ING RE). Daarna volgden:

2003 Hans van Veggel (Multi)
2004 Cor van Zadelhoff (DTZ Zadelhoff)
2005 Ton Meijer (MAB)
2006 Karin Laglas (Rodamco Europe)
2007 Coen van Oostrom (OVG)
2008 Jaap Gillis (Redevco)
2009 Peter Keur (FGH Bank)
2010 Isaäc Kalisvaart (MAB Development)
2011 Marijn Snijders (JLL)
2012 Pieter Hendrikse (CBRE Global Investors)
2013 Lesley Bamberger (Kroonenberg Groep)
2014 Cuno van Steenhoven (DTZ Zadelhoff)
2015 Marco Hekman (CBRE)
2016 Pieter Affourtit (voorheen WPM Groep)
2017 André Snippe (Snippe Projecten)

Reageer op dit artikel