nieuws

Genomineerd: Daan van der Vorm, Vorm

Loopbaan

Daan van der Vorm is één van de vijf genomineerden voor jaarlijkse Vastgoedmarkt Award Vastgoedman van het jaar 2018.

Genomineerd: Daan van der Vorm, Vorm
Daan van der Vorm

 

Daan van der Vorm steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Op het social media-platform Twitter bedient hij zich van het opvallende pseudoniem ‘Ministerie van Vorm’, een oud ideetje van voormalig branchegenoot Rudy Stroink. De machtigste man op aarde – de Amerikaanse president – omschrijft hij onomwonden als ‘mafkees’. Hij heeft plezier in zijn werk en werken geeft hem plezier.

De ontwikkelende bouwer heeft zijn wortels in Barendrecht, waar ook zijn bouwonderneming Vorm Bouw is gevestigd. Zijn kernactiviteit bestaat uit de ontwikkeling van woningen en de naam Vorm duikt binnen de website van Vastgoedmarkt op in een lange keten van berichten over gewonnen tenders. Recent won hij een tweede tender in het gebied Leidsche Rijn Centrum, voor de ontwikkeling van een appartementengebouw aan Park Leeuwesteyn.

Ook nabij het stadscentrum van Amsterdam drukt Van der Vorm zijn stempel, door een flink aantal vierkante meters aan te kopen van de ontwikkellocatie Oostenburg, waar zijn bedrijf met de Groningse partner Steenwell sociale en middenhuurwoningen gaat realiseren. Maar hij is evenzeer actief in commercieel en maatschappelijk vastgoed. Zo leverde hij eerder dit jaar het 12.000 m2 tellende Onderwijs & Zelfstudiecentrum Cube op aan de Universiteit in Tilburg.

De jury waardeert de kleur die Van der Vorm door zijn veelzijdige persoonlijkheid aan de sector geeft, de kwaliteit van zijn projecten en zijn professionaliteit.

Naast Daan van der Vorm maken vier andere genomineerden een kans op deze prestigieuze titel. Breng nu uw stem uit op uw favoriet.

Reageer op dit artikel