nieuws

Laatste kans: kies uw Vastgoedman van het Jaar

Loopbaan

Lezers van Vastgoedmarkt.nl kunnen op dinsdag 17 april voor het laatst hun favoriete kandidaat aangeven voor de Vastgoedman van het Jaar Award 2018.

Laatste kans: kies uw Vastgoedman van het Jaar

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres 2018 op woensdag 18 april. De prijs gaat naar de vastgoedman (of -vrouw) die zich in het afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft onderscheiden.

De genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2018 zijn in alfabetische volgorde:

De nominaties kwamen tot stand op basis van voordrachten door de vijf voorgaande winnaars van de Vastgoedman van het Jaar Award. Dat zijn in anti-chronologische volgorde André Snippe (ceo Snippe Projecten, 2017), Pieter Affourtit (voormalig algemeen directeur WPM Groep, 2016), Marco Hekman (ceo CBRE Nederland, 2015), Cuno van Steenhoven (voormalig directievoorzitter DTZ Zadelhoff, 2014) en Lesley Bamberger (ceo Kroonenberg Groep, 2013). Zij dienden ieder een shortlist in van drie personen, waaruit de redactie van Vastgoedmarkt vijf genomineerden koos. Tijdens een stevige discussie tijdens een lunch aan de Amsterdamse Zuidas werd op basis van argumenten door de vastgoedmannen een rangorde bepaald.

Via een stemformulier kunnen lezers en bezoekers van Vastgoedmarkt.nl hun favoriet onder de genomineerden aangeven. De publieksstemmen samen hebben hetzelfde gewicht als het oordeel van één jurylid. Stemmen kan tot en met 17 april 2017. De winnaar ontvangt een blijvend aandenken en een wisselbeker. Het Vastgoedmarkt Trendscongres wordt dit jaar gehouden in het ABN Amro-hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas.

Reageer op dit artikel