nieuws

Toptalent Jos Geurtjens, medewerker Commercieel Beheer Kroonenberg Groep

Loopbaan

Jos Geurtjens, medewerker Commercieel Beheer Kroonenberg Groep, is een van de vijf genomineerden voor de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018.

Toptalent Jos Geurtjens, medewerker Commercieel Beheer Kroonenberg Groep

Sinds zijn start bij Kroonenberg Groep vijf jaar geleden heeft Jos Geurtjens (32) zich weten te ontwikkelen van een vers uit de schoolbanken komende leergierige Assistent Commercieel Beheer Vastgoed tot een belangrijke schakel binnen de organisatie. Volgens zijn werkgever zoekt hij altijd naarstig ‘naar de juiste balans tussen nieuwe ontwikkelingen en het uiteindelijke rendement van de portefeuille’. Dit doet hij door, net als de rest van de organisatie, ‘dicht op de portefeuille’ te zitten. Zodoende kan er intern tijdig en adequaat geacteerd worden op allerhande ontwikkelen.

De afgelopen jaren heeft Geurtjens, naast zijn dagelijkse portefeuillewerkzaamheden, op succesvolle wijze zijn commerciële bijdrage geleverd aan onder anderen de ontwikkeling van winkelcentrum de Barones in Breda en het met meerdere awards bekroonde Gelderlandplein in Amsterdam Buitenveldert. In de periferie van Nederland, waar Kroonenberg Groep bezit heeft in het centrum van Hardenberg, heeft de economische crisis geresulteerd in een grote leegstandsproblematiek. Hier wist hij de kwaliteit van het centrum te verbeteren.

Intern weet de Limburger met zijn goedlachse humeur en scherpte exact hoe hij zijn collega’s moet benaderen en krijgt hij veel voor elkaar.

Een leergierige doorzetter is Geurtjens sowieso, want hij klom op via Mavo, Mbo, Hbo naar de universiteit (Radboud Universiteit Nijmegen), deed de Masteropleiding Planologie en haalde vorig jaar zijn MSRE aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

De vijf genomineerden laten de komende maanden zien wat zij aan vakkennis en vaardigheden in huis hebben en of zij beschikken over een goed netwerk in de vastgoedsector. Zij laten van zich horen in blogs op Vastgoedmarkt.nl en gaan online stemmen verzamelen. De eerste debatronde vindt op woensdag 18 april tijdens het Trends Congres van Vastgoedmarkt in Amsterdam plaats.

Lezers en bezoekers van de website kunnen van 27 februari tot en met 5 juni hun stem uitbrengen op een van de genomineerden. Lees de profielen van alle genomineerden.

Reageer op dit artikel