nieuws

Jongbloed en Van Esseveld naar Savills

Loopbaan

Per 1 maart zijn Abe Jongbloed en Irene van Esseveld in dienst getreden bij Savills Nederland. Beiden gaan aan de slag binnen het Property Management team.

Jongbloed en Van Esseveld naar Savills
Irene van Esseveld

Abe Jongbloed was tot voor kort werkzaam als asset manager bij Deka Immobilien. Eerder in zijn carrière was Abe associate director Property Management bij DTZ Zadelhoff. Abe heeft ruim 11 jaar werkervaring binnen commercieel vastgoed en zal bij Savills in dienst treden als head of Property Management.

Irene van Esseveld was tot voor kort werkzaam als consultant bij Cushman & Wakefield. Binnen Cushman & Wakefield deed Irene eerder ervaring op als property manager voor Offices & Logistics. Irene heeft 6 jaar werkervaring binnen het vastgoed en zal de functie van account manager bij Savills vervullen.

Foto's

Reageer op dit artikel