nieuws

Benoemingen bij DTZ Zadelhoff

Geen categorie

DTZ Zadelhoff meldt de benoeming van zes nieuwe collega’s en twee interne wijzigingen.

Marc Figlarek (1980) is gestart als vastgoedadviseur kantoorruimte op de afdeling Agency in Breda. Hij was bedrijfsmakelaar bij De Boer, Storimans & Partners Bedrijfshuisvesting in Breda. Geert-Jan Hellings (1980) is begonnen als vastgoedadviseur op de afdeling Agency in Eindhoven waar hij het bedrijfsruimteteam gaat versterken. Hij is afkomstig van Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs. Kevin Chan (1992) is begonnen op de taxatie-afdeling in Rotterdam als trainee. Hij heeft een bachelor in Built Environment behaald aan de Erasmus Universiteit. Hierna is hij naar Engeland gegaan voor zijn Master Real Estate Finance & Investment, die hij recentelijk heeft behaald. Niels Zwetsloot (1991) is begonnen  als trainee op de taxatie-afdeling. Hij heeft een bachelor Bedrijfskunde gedaan en afgelopen juli zijn master Real Estate Studies behaald. Johan Steinvoort (1990) is gestart op de taxatie-afdeling in Amsterdam als trainee. Hij heeft een bachelor in Urban Planning behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn master International Business heeft hij vervolgens gedaan aan de Hult International Business School in Londen. Jacques Bink (1991) is begonnen in Amsterdam als trainee op de afdeling Agency. Na zijn studie Commerciële Economie is hij aan het werk gegaan bij QUUP Vastgoed.

Mariska van Lent (1981) is per 1 september jongstleden benoemd tot assistent accountmanager in het Property Managementteam voor internationale klanten. Sinds 2011 was zij de ondersteuning van accountmanagers voor een aantal buitenlandse (voornamelijk Duitse) opdrachtgevers. Irene van Esseveld (1985) heeft de overstap gemaakt van Property Management naar de afdeling Agency in Utrecht om als vastgoedadviseur het kantorenteam te versterken.

 

Reageer op dit artikel