nieuws

Jan Nab financieel directeur Rubens Capital

Loopbaan

Jan Nab is benoemd tot financieel directeur bij Rubens Capital Partners.

Jan Nab financieel directeur Rubens Capital

Met deze benoeming is Nab (38) tevens toegetreden tot de directie, die daarnaast bestaat uit Jan Arend de Vos van Steenwijk, Patrick Steenstra Toussaint en Robert-Jan van Duijn.

Voorts is Bas Schotanus (39) aangenomen als Technical Director. Hij heeft meer dan 10 jaar bij DTZ Property Management gewerkt. Sophie Meeuwissen (26) treedt in dienst als Asset Manager bij Rubens Capital Partners. Zij  is afkomstig van ASR Vastgoed en begon haar carrière in september 2014 bij DTZ Zadelhoff.

Rubens Capital Partners is een onafhankelijke vastgoed asset en investment manager, actief op de kantoren-, winkel- en woningmarkt. Klanten van Rubens zijn (internationale) institutionele beleggers en family offices. Rubens heeft circa 2,5 miljard euro aan assets under management. Het vastgoed ligt in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel