nieuws

Rubens Capital neemt Ibus over

Beleggingen

Rubens Capital Partners (RCP), een in Amsterdam gevestigde asset- en investment-manager, namens beleggers Nederlands vastgoed beheert, heeft branchegenoot Ibusovergenomen. De assets under management stijgen hierdoor met 300 miljoen tot circa 1,5 miljard euro.

Jan Arend de Vos van Steenwijk, oprichter en partner van Rubens Capital, zegt dat Ibus strategisch gezien goed past bij de kernactiviteit van Rubens Capital, namelijk het initiëren en managen van vastgoedbeleggingen in Nederland. Verder zijn de internationale activiteiten complentair aan die van RCP.

De 300 euro miljoen aan activa die Ibus voor vermogende particulieren, family offices en institutionele partijen beheert omvat vastgoedportefeuilles van woningen, kantoren, (light) industrial en retail in Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland.  

 

 

Reageer op dit artikel