nieuws

AKD breidt bestuursrechtpraktijk uit

Loopbaan

AKD breidt de bestuursrechtpraktijk uit met de aanstelling van partner Henk Breeman en twee medewerkers.

AKD breidt bestuursrechtpraktijk uit

Breeman heeft als advocaat-partner jarenlange ervaring in het materiële en formele bestuurs(proces)recht. In het bijzonder op het terrein van het omgevingsrecht, toezicht en handhaving. Hij heeft daarnaast in zijn praktijk een brede kennis van sectorspecifieke regelgeving op zorgregulatoir en financieel-economisch terrein verworven. Hij was als advocaat betrokken bij vele grote bouw-, vastgoed- en infrastructuurprojecten.

In Chambers en The Legal 500, de internationale toonaangevende en onafhankelijke gidsen voor advocatenkantoren, krijgt Breeman al jaren op rij een individuele aanbeveling als expert op het gebied van bestuursrecht. Breeman is 28 jaar verbonden geweest aan Loyens & Loeff. Hij is per 5 maart gestart bij AKD.

Arthur Vegt en Veii Jacobs gaan respectievelijk als senior medewerker en medewerker samen met Breeman aan de slag bij AKD. Ook zij hebben hun sporen in de bestuurs- en omgevingsrechtelijke praktijk verdiend bij Loyens & Loeff. Vegt en Jacobs starten per 1 april. In 2016 maakte ook de bekende fiscalist René van der Paardt de overstap van Loyens & Loeff naar AKD.

Reageer op dit artikel