nieuws

Philips investeert in innovatiefaciliteiten regio Eindhoven

Financieel

Philips investeert de komende drie jaar fors in de vernieuwing van twee innovatiefaciliteiten op het Philips Innovation Center Eindhoven North in Best.

Philips investeert in innovatiefaciliteiten regio Eindhoven

De investering bestaat uit een complete transformatie van de Research & Development gebouwen ‘QP’ en ‘QR’ tot een inspirerende, toekomstbestendige, en duurzame werkomgeving. Vrijdag 9 november ging symbolisch de eerste schop in de grond.

De renovatie betreft 12.680 m2 voor een totaal van 1.000 werkplekken en dient in 2021, als de campus 50 jaar bestaat, voltooid te zijn. Tijdens de renovatie zullen de afdelingen beurtelings ondergebracht worden in een ander gebouw op dezelfde locatie. De totale campus beslaat 130.000 m2, verdeeld over twaalf gebouwen. Hiermee voorziet het bedrijf in de huisvesting van ruim 3.000 medewerkers.

22 november heropent Philips op dezelfde locatie de vernieuwde ‘Philips Academy’. Deze wereldwijde opleidingsfaciliteit is gericht op het opleiden en trainen van servicemonteurs en ziekenhuispersoneel.

Reageer op dit artikel