nieuws

Cairn investeert in flexibel kantorenconcept

Financieel

Frame Offices, Cairn Real Estate en een Nederlandse family office zijn een strategische samenwerking aangegaan met de intentie het concept van Frame Offices uit te breiden.

Cairn investeert in flexibel kantorenconcept
Blaak 16 Rotterdam

Hiermee spelen de bedrijven in op de groeiende vraag naar flexibele kantoorruimte en extra services op het gebied van hospitality en wellbeing die bijdragen aan de creatie van gezonde werkplekken. Frame Offices is een fullservice business center met verschillende huurders voor de korte en lange termijn. De locaties worden gemanaged vanuit de hotelgedachte en de bijbehorende kwalitatief goede service. Flexwerkplekken en vergaderzalen maken naast een hoogwaardige horecazaak deel uit van het concept.

Frame Offices richt zich op de regionale markt en heeft momenteel vijf locaties verspreid over Nederland. Dit jaar staan twee openingen van nieuwe locaties gepland. Pieter Akkerman, algemeen directeur van Cairn Real Estate: ‘Met deze investering via het vastgoed innovatieplatform Cairn Participaties spelen we in op de groeiende trend van flexibilisering op de vastgoedmarkt en met name op de kantorenmarkt. Deze stap past in onze ambitie om meer flexibele kantoorlocaties met aanverwante services te creëren en daarmee de performance en experience van gebouwen te verbeteren voor zowel eigenaren als gebruikers.’

Laurens Vrind, algemeen directeur Frame Offices: ‘Naast het faciliteren van mkb-bedrijven zal Frame Offices zich meer gaan focussen op grote multi-tenant gebouwen en hier hoogwaardige diensten aanbieden zodat ook de grote (multinational) bedrijven op een kwalitatief hoog niveau bediend kunnen worden. Blaak16 in Rotterdam is het eerste gebouw dat volgens deze formule wordt gemanaged.’ Blaak16 hebben Cairn en Kadans Vastgoed overigens onlangs verkocht.

Reageer op dit artikel