Samenwerking Life en Sens

Samenwerking Life en Sens

De Belgische ontwikkelaar/investeerder Life en de Nederlandse ontwikkelaar Sens real estate gaan een samenwerking aan onder de naam Life Makes Sens.

Sens real estate is een projectontwikkelaar gespecialiseerd in binnenstedelijke ontwikkeling en complexe vastgoedopgaves. Life doet al meer dan 25 jaar aan vernieuwende vastgoedontwikkeling en is naast Nederland ook actief in België, Spanje, Kaapverdië, Zuid Afrika en Polen met een focus op residentieel – en studentenvastgoed.

Het eerste project dat de partijen samen oppakken is de gebiedsontwikkeling Laakhaven Centraal, bestaande uit het door Life verworven Stationspostkantoor, the Globe en Ontwikkelingsplot, gelegen aan de Waldorpstraat in Den Haag. De ontwikkelopgave bestaat uit 150.000 m2 multifunctionele stadsontwikkeling met een groot woningaanbod, die de volledige omgeving van het Hollands Spoor nieuw leven moet inblazen.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.