nieuws

1Zone Capital koopt PWC-toren Rotterdam

Beleggingen

1Zone Capital koopt PWC-toren Rotterdam
Fascinatio Boulevard 350, Rotterdam

1Zone Capital – een equity-partner van Flemyn – heeft de PWC-toren gekocht aan de Fascinatio Boulevard 348-350 op kantorenpark Brainpark III in Rotterdam.

Dit kantoorgebouw van 18.500 m2 is verkocht door een fonds gemanaged door Amundi Immobilier, SCI De Monarch.

1Zone Capital heeft het pand dat stamt uit 2005 ondergebracht in het vehikel Wally Rotterdam. De koopprijs bedraagt 38 miljoen euro (Kadaster). Amundi kocht het pand in 2016 als onderdeel van een kantorenportefeuille van de Duitse belegger KanAm.

Verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door JLL in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en Greenberg Traudig. De koper werd geadviseerd door Colliers International, Nautadutilh, Freshfields Bruckhaus Deringer en Boodle Hatfield.

Reageer op dit artikel