Invesco koopt 304 appartementen in Holland Park

Invesco koopt 304 appartementen in Holland Park

Snippe Projecten en Bouwaccent Vastgoedontwikkeling hebben 304 appartementen in gebouwen 22 en 23 van Holland Park in Diemen verkocht aan Invesco.

De woongebouwen komen direct aan het park aan de westrand van Holland Park. De verkoop markeert de afronding van de wijk. Sinds 2015 zijn ongeveer 2.200 woningen verkocht. Invesco biedt de woningen vanaf 2022 in de vrije sector aan.

Gebouwen 22 en 23 omvatten ongeveer 26.000 m2 aan woningen en 1.200 m2 voor commerciële voorzieningen aan een semi-openbaar plein, zoals horeca en/of retail. Onder de beide gebouwen komt een gemeenschappelijke parkeervoorziening.

Invesco is een internationale belegger en bezit onder meer hotel QO aan de Spaklerweg in Amsterdam. De realisering van de wooncomplexen is in handen van Hurks.

Peter Hanff

Peter Hanff

Senior redacteur

Studeerde in 1994 af aan de Radboud Universiteit op de eisen voor landen om toe te mogen treden tot de eurozone. Volgt het monetair beleid sindsdien met argusogen. Werkte als journalist voor onder meer De Gelderlander en het Hoger Onderwijs Persbureau. Is sinds 2007 redacteur bij Vastgoedmarkt en heeft de portefeuille financieel.