nieuws

Invesco koopt QO Hotel in Amsterdam

Beleggingen

Invesco koopt QO Hotel in Amsterdam
QO Hotel Amstelkwartier

Vastgoedvermogensbeheerder Invesco Real Estate heeft het QO Hotel in Amsterdam gekocht namens klanten van CBRE Global Investment Partners.

QO Hotel Amstelkwartier is een ontwikkeling en ontwerp van Amstelside en gaat in maart open. Het complex telt 23 verdiepingen met 288 kamers, conferentieruimtes, een restaurant en een rooftopbar met uitzicht van 360 graden. Een kas op het dak voorziet het restaurant en de bar van voedsel. Huurder en operator wordt hotelketen IHG. QO Hotel Amstelkwartier moet het eerste Europese hotel worden met het certificaat platinum-Leed.

De afgelopen 12 maanden heeft Invesco Real Estate voor ongeveer een miljard dollar aan transacties verricht in de Europese hotelmarkt. Dat deed de vermogensbeheerder voor Europese cliënten en voor zijn in het tweede kwartaal van 2017 gelanceerde open-ended hotelfonds.

Reageer op dit artikel