Interflon koopt bedrijfspand Belder 45 in Roosendaal

Interflon koopt bedrijfspand Belder 45 in Roosendaal

Interflon heeft het naast het bedrijfspan aan de Belder 45 te Roosendaal gekocht voor eigen gebruik. Hiermee kan Interflon de groei opvangen en haar activiteiten centraliseren.

Het bedrijfspand  ligt naast het bestaande bedrijfspand op een perceel van 10.000 m2. Het bestaat uit 3.442 m2 bedrijfsruimte met 927 m2  kantoorruimte. Volgens het Kadaster is 2,8 miljoen euro betaald.

Interflon is wereldwijd actief op het gebied van het verlagen van onderhoudskosten en energieverbruik met behulp van smeermiddelen die de wrijving sterker verlagen dan gewone petrochemische smeerstoffen.

Koper werd begeleid door Charles Suijkerbuijk Bedrijfsmakelaardij uit Roosendaal en verkoper werd geadviseerd door Industrial real estate partners.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.