nieuws

Merin beheert kantoren in centrum Den Haag

Beleggingen

Merin voegt de Haagse kantoorgebouwen Sirius en Orion van gezamenlijk 7.000 m2 toe aan de huidige managementportfolio. De gebouwen zijn gekocht door Dream Global.

Merin beheert kantoren in centrum Den Haag
Turfmarkt 102-104 in Den Haag

Dat meldt Merin in een bericht zonder financiële details. De deal staat (nog) niet vermeld in het Kadaster. Sirius en Orion zijn twee naast elkaar liggende gebouwen in het centrum van Den Haag op een steenworp afstand van Den Haag Centraal. Sirius is gelegen aan Fluwelenburgwal 56-58 en Orion aan Turfmarkt 102-104.

De Haagse kantoren zullen onder het management van Merin vallen. De multi-tenant-gebouwen zijn volledig verhuurd aan zeven sterke partijen. De gebouwen met energielabel A zijn de afgelopen jaren grondig en hoogwaardig verbouwd. Na de zomer zal Universiteit Leiden het nieuwe Student Centre in Orion openen.

Met de groei van Campus Den Haag, zoals in het tegenover Orion gelegen onderwijscomplex, ontstond de behoefte aan een centrale ontmoetingsplek. Na de verbouwing is het Student Centre in Orion dé voorziening voor studenten om te sporten, vergaderen en studeren. Bas van Holten, ceo van Merin: ‘Met het toevoegen van Sirius en Orion aan de managementportfolio, geven we invulling aan onze groeiambitie en kunnen we onze aanwezigheid op centrumlocaties vergroten.’

Reageer op dit artikel