nieuws

Prologis verhuurt ruim 70.000 m2 in Venlo

Beleggingen

Prologis heeft een built-to-suit-overeenkomst getekend voor meer dan 70.000 m2 met hightech-elektronicafabrikant Arrow.

Prologis verhuurt ruim 70.000 m2 in Venlo
Prologis Trade Port Noord Venlo

De nieuwe faciliteit (DC8) komt te staan aan de Green Port Lane op bedrijvenpark Trade Port Noord in Venlo. Prologis ontwikkelt vier units met in totaal 90.000 m2 logistiek waarvan de elektronica-aanbieder er drie gaat huren. De overige 18.000 m2 is in april 2019 beschikbaar voor de markt.

‘De samenwerking met deze klant, die al wereldwijd al op veel plekken bestaat, vindt nu ook plaats in Venlo, een logistieke hotspot in Nederland. We kijken er naar uit om deze samenwerking verder uit te breiden. We zijn ook blij om te vermelden dat we hier nog eens met 100.000 m2 kunnen uitbreiden’,  zegt Bram Verhoeven, country manager Prologis Benelux.

Prologis werd geadviseerd door JLL, Cushman & Wakefield en DLA Piper.

Reageer op dit artikel