The Mayor van kantoor naar wonen

undefined
The Mayor van kantoor naar wonen

The Mayor is een goed voorbeeld voor het thema 'Hier gaan we voor' waarbij Altera Vastgoed samen met bouwcombinatie UBA / De Nijs een leegstaand kantoorgebouw transformeert naar woningen.

Van kantoor naar wonen is een ingrijpende operatie. We kunnen in het geval van The Mayor wel spreken van vernieuwbouw en circulariteit. Het voormalige KPMG gebouw is geheel ontdaan van haar buitenkant tot aan het constructieve niveau. Vanuit daar zijn de appartementen gebouwd uit bestaande constructie volgens de laatste bouwvoorschriften en de modernste normeringen aangaande duurzaamheid en isolatie.

In de komende jaren wordt het wegdek van de A9 verdiept aangelegd waar op drie plaatsen, waaronder ter hoogte van The Mayor, een overkapping wordt aangelegd met hier bovenop een park. De overkapping bij The Mayor wordt door een park verbonden met het groengebied rondom The Mayor zodat een aaneengesloten landschap ontstaat en ruimte is voor biodiversiteit. In het plan voor het park is ruimte opgenomen voor een vijver. Door het park loopt een wandelpad en via het fietspad ontstaat een direct verbinding met het winkelhart en centrum van Amstelveen. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke verbinding tussen delen van de gemeente Amstelveen en biedt het woonruimte voor specifieke doelgroepen.

Altera neemt u graag mee in dit unieke proces. Op donderdag 13 oktober organiseert Altera Vastgoed als DGBC partner samen met bouwcombinatie UBA/ De Nijs een rondleiding op de bouwplaats. De bouw vindt gefaseerd plaats waardoor de fases van het werk goed zichtbaar is. De rondleiding trappen we af in onze modelwoning waar in aanwezigheid van een hapje en drankje de deelnemers een presentatie krijgen over het project.

Waarom doet Altera mee aan de Dutch Green Building Week?

Bij Altera zijn we er van overtuigd dat onze beleggingsstrategie – met geïntegreerde ESG/SDG aanpak – een duurzaam rendement oplevert; een rendement met een positieve impact voor zowel onze aandeelhouders, onze huurders als ook de maatschappij. Op het gebied van duurzaamheid werken we graag samen met andere partijen, Altera is daarom ook trotse partner van DGBC. Altera wil met de deelname als event organisator onze deelnemers op ideeën brengen en inspireren want alleen samen komen we tot een duurzamere wereld. Hier gaat Altera voor.

Dit artikel is gesponsord door Altera Vastgoed

Bezoek ook het partnerdossier op Vastgoedmarkt.nl.