Drie vastgoedtoppers naar  finale Young Talent Award

De jury van de Vastgoedmarkt Young Talent Award 2024 powered by NVM Business heeft drie kandidaten gekozen: Raymond Frederiks (31), Market Intelligence Analyst, Savills; Bas Kroese (31), asset manager, Mileway; en Abigail van de Port (26), asset manager, NSI.

Het slotdebat van de zeventiende editie van de Young Talent Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2024 in de Rai te Amsterdam op donderdag 13 juni vanaf 11 uur op de stand van Vastgoedmarkt. De uitreiking is om 14 uur in de Green Lounge.

De winnaar van de Young Talent Award 2024 ontvangt naast een award een opleiding cheque ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Jury

De jury bestaat uit: juryvoorzitter Servaas van der Laan, hoofdredacteur Vastgoedmarkt; Peter Helfrich, algemeen directeur Primevest Capital Partners en Holland Immo Group; Jessie Wagenaar, directeur  Customer Succes Amvest en winnaar van de YTA 2016; Sander van Oss,  oprichter en ontwikkelaar Neoo; Flip van Overhagen, directeur/ partner Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting; en Rogier Rombouts, zelfstandig projectontwikkelaar en winnaar van de YTA 2023.

Organisatie

Young Talent Award is een initiatief van Vastgoedmarkt | www.vastgoedmarkt.nl

Contact

Neem contact op met Ageeth Luisman via events@vakmedianet.nl of telefonisch via 06 537 233 19.

Vastgoedmarkt

De NR 1 in commercieel vastgoed
www.vastgoedmarkt.nl