zakelijk Internet: vast, betrouwbaar en snel

zakelijk Internet: vast, betrouwbaar en snel

Het vaste internet van jouw organisatie? Dat is net zo essentieel als water en elektriciteit in een gebouw. En je wilt er niet over hoeven nadenken of het wel werkt. Daarom is het slim om af en toe te checken of het internet op jouw zaak écht de beste optie is. Maar waar moet je beginnen? We maken het je makkelijk en zetten de belangrijkste punten voor je op een rij.

De mogelijkheden van Internet of Things ontdekken, werken in de cloud of databeveiliging. Betrouwbaar en snel vast internet is de basis voor contact met (potentiële) klanten en toegang tot al je informatiebronnen. Eén ding is zeker: voor de continuïteit én connectiviteit van je bedrijf is een betrouwbare en stabiele zakelijk internetverbinding onmisbaar, zeker nu online werken via cloudapplicaties de standaard is geworden.

De voordelen van zakelijk internet

1. De juiste snelheid

Als je sneller dan snel internet nodig hebt, kies je voor een zakelijke glasvezelverbinding. Daarmee kun je up- en downloaden tot wel 1 Gbit/s. Met de postcodechecker op https://www.t-mobile.nl/zakelijk/ ontdek je of glasvezelinternet beschikbaar is op de locatie van jouw bedrijf.

2. Stabiele wifi, overal

Altijd online in het hele pand? Met bijvoorbeeld Wifi Plus voor Ondernemers van T-Mobile heb je nooit meer last van een haperende verbinding. Dankzij de combinatie van een continu zelflerend netwerk met meerdere wifi-punten, de controle via een eenvoudige app en optimale veiligheid.

3. Een vast IP-adres: alle apparaten altijd veilig verbonden

Heb je een server of gebruik je netwerkprinters, mobiele pinapparaten of beveiligingscamera’s? Dan is een vast IP-adres onmisbaar. Een vast IP-adres zorgt namelijk dat alle apparaten altijd verbonden zijn met je bedrijfsnetwerk en staat garant voor een extra veilige verbinding.

4. Een provider die met je meedenkt

Open je een nieuw kantoor? Heb je meer bandbreedte nodig? Wil je weten hoe je écht je voordeel kunt doen met cloudapplicaties als MS Teams? Dan wil je een provider die met je meedenkt over de beste connectiviteitsoplossingen voor jouw bedrijf. Met een zakelijke internetverbinding ben je verzekerd van het beste advies en flexibele mogelijkheden.

5. Alles op één factuur

Heb je een of meer mobiele abonnementen en vast internet van verschillende providers? Of aansluitingen op verschillende locaties? Kijk of je alles kunt onderbrengen onder één dak. Kies een provider die alles netjes samenvoegt op één factuur. Wel zo makkelijk en overzichtelijk.

6. Combi-Voordeel

Kies je voor T-Mobile? Als je @Work Unlimited Mobiel en Zakelijk Internet combineert, krijg je per maand een mooie korting op je Zakelijk Internet-abonnement. Wel zo aantrekkelijk. Hoeveel Combi-Voordeel jij kunt pakken? Je ontdekt het op onze website.

7. Professionele klantenservice

Snel dingen regelen in een online omgeving? Of liever een vaste contactpersoon om mee te sparren over alle connectiviteitsoplossingen? En als je verbinding eruit ligt, kun je dan rekenen op professionele ondersteuning en ruime openingsuren van de klantenservice? Met een zakelijk abonnement profiteer je van professionele ondersteuning via een zakelijke helpdesk. Zo heb je de garantie dat jouw bedrijf de zakelijke service krijgt die ze verdient.

Niets houdt je tegen met Zakelijk Internet van T-Mobile Ondernemen

Je kent T-Mobile misschien al van het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Maar wat is jouw zaak zonder een razendsnelle, betrouwbare internetverbinding? Goed nieuws: sinds kort heeft T-Mobile Ondernemen ook zakelijk vast internet. Met ons Zakelijk Internet ben je altijd online. De installatie en configuratie regelen wij voor je. We bieden drie abonnementen met verschillende snelheden. Zo heb je altijd een betrouwbare én veilige internetverbinding om je zaken te regelen.

Meer dan 20 medewerkers?

Heeft jouw onderneming meer dan 20 werknemers? Dan denkt T-Mobile graag met je mee. Zo heb je altijd veilig en razendsnel internet, onafhankelijk van hoeveel mensen er gebruik van maken. In overleg kijken we welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf of jouw opdrachtgever, zodat jij, je mensen en je klanten altijd zeker zijn van zo goed mogelijk internet. Ondernemers, welkom bij De Unlimiteds.

Dit artikel is gesponsord door T-Mobile Ondernemen