nieuws

Dunkin’ Donuts opent grootste vestiging van Nederland in Den Haag

Vastgoedbeheer

Dunkin’ Donuts opent de flagshipstore van Nederland en de laatste vestiging van dit jaar in Den Haag.

Dunkin’ Donuts opent grootste vestiging van Nederland in Den Haag
Pink, Dunkin' Donuts

De Hagenezen kunnen naar de grootste winkel van Nederland: maar liefst 270 m2 zal gevuld worden met de lekkerste koffie en donuts. Normaal zijn de winkels van de donutmagnaat veel kleiner. De opening gaat traditiegetrouw gepaard met een ludieke openingsactie. De eerste 100 klanten ontvangen een jaar gratis donuts.Het is de achttiende vestiging in Nederland.

“De groei die wij in anderhalf jaar hebben gemaakt, wordt aanstaande donderdag bezegeld met de flagshipstore in Den Haag. Wij zijn er trots op onze achttiende vestiging in Nederland te mogen openen in deze mooie stad,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer

Donderdag 20 december om zeven uur ’s ochtends gaat Dunkin’ Donuts open voor het grote publiek. De nieuwe winkel zal de grootste van het land worden en beslaat twee etages. Het gehele assortiment koffie en donuts zal aanwezig zijn aan het Spui 10B. Ook zullen de limited kerst donuts verkrijgbaar zijn in dit nieuwe pand.

 

Reageer op dit artikel