nieuws

Wereldhave en Lucardi ondertekenen drie overeenkomsten

Transacties

Twee geheel nieuwe Lucardi winkels worden geopend in Wereldhave centra in Eindhoven (WoensXL) en Roosendaal (de Roselaar). Een derde overeenkomst met Lucardi in Purmerend (Eggert) werd als onderdeel van de nieuwe samenwerking verlengd.

Wereldhave en Lucardi ondertekenen drie overeenkomsten
Winkelcentrum Roselaar

Lucardi is een winkel met betaalbare sieraden en een gewaardeerde formule in Wereldhave winkelcentra. Met de ingang van de nieuwe overeenkomsten komt het totale aantal Lucardi winkels in de portefeuille van Wereldhave op vijf.

Beide partijen zijn trots op de samenwerking. ‘Ons partnership met Lucardi is het resultaat van een constructieve zoektocht naar een win-winsituatie. Met deze vijf overeenkomsten geeft Lucardi een sterk signaal van vertrouwen in de ontwikkelingen van onze centra. De formule past goed in onze retailmix en sluit naadloos aan op de behoeften van onze doelgroepen”, aldus Pieter Polman, Managing Director van Wereldhave Nederland.

Directeur Theo Koomen van Lucardi geeft aan zeer tevreden te zijn over de samenwerking met Wereldhave.

Reageer op dit artikel