nieuws

Chocoladefabriek wordt IJsco Fantastico

Transacties

Chocoladefabriek wordt IJsco Fantastico
Venlo, Chocoladefabriek

Van Wijnen verkoopt de chocoladefabriek ( zonder schoorsteen) in Venlo aan een ambachtelijke ijsmaker.

Afgelopen vrijdag, 7 juni 2019, werd door IJsco Fantastico en van Wijnen Projectontwikkeling Zuid de voorlopige koopovereenkomst getekend voor de aankoop van de voormalige Chocoladefabriek door IJsco Fantastico.

De bijbehorende schoorsteen blijft eigendom van de gemeente. Na een ingrijpende renovatie, waarbij de voorgevel wordt behouden, zal IJsco Fantastico het karakteristieke pand in gebruik nemen als ijsfabriek voor de productie van haar ijs op ambachtelijke wijze. Op de bovenverdieping worden twee ruime lofts gerealiseerd. Naar verwachting zal het nog circa één jaar duren voordat er daadwerkelijk ijs geproduceerd gaat worden.

Aansluitend aan de Chocoladefabriek start van Wijnen Projectontwikkeling Zuid binnenkort met de verkoop van 11 beneden- en bovenwoningen en 21 grondgebonden woningen in het plan ‘Anno 1870’.

Reageer op dit artikel