nieuws

Spaces huurt 8.254 m2 kantoor in Utrecht

Transacties

Spaces huurt 8.254 m2 kantoor in Utrecht
Daalsesingel 51-71-Utrecht. Foto: Joni Israeli

Spaces huurt 8.254 m2 kantoorruimte aan de Daalsesingel 51-71 in Utrecht met honderd parkeerplaatsen.

De flexplekaanbieder sloot hiervoor een langdurige overeenkomst met het ASR Dutch Mobility Fund. Bij deze transactie kreeg Spaces advies van JLL.

Spaces biedt werkplekken, flexibele kantoorruimtes en vergaderruimtes voor zelfstandige professionals en middelgrote bedrijven. Ceo en medeoprichter Martijn Roordink: ‘Wij zijn er trots op dat we naast Wonderwoods ten oosten, nu ook ten westen van het centraal station Utrecht een inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Wij denken dat we met deze locaties goed kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar flexibele werkplekken centraal in het land.’

Pieter Vandeginste, fund director van het ASR Dutch Mobility Office Fund: ‘Deze huurovereenkomst bewijst eens te meer de kracht van onze strategie die zich volledig richt op het beleggen in kantoorgebouwen vlakbij mobiliteitslocaties.’

ASR Real Estate kocht het gebouw in 2017 om het in 2020 een nieuwe levensfase te geven. De gevel zal worden vernieuwd en Spaces zal het pand van binnen grondig verbouwen. Na voltooiing van de verbouwing kunnen er zo’n 250 bedrijven werken en vergaderen.

Spaces tekende eerder voor 5.700 m2 kantoorruimte in gebouw Wonderwoods in Utrecht.

Reageer op dit artikel