nieuws

Hoofdkwartier GroenLinks in de verkoop

Transacties

GroenLinks heeft haar huidige hoofdkantoor aan de Oudegracht in hartje Utrecht op basis van inschrijving te koop gezet.

Hoofdkwartier GroenLinks in de verkoop

Het pand aan de Oudegracht 312 dateert uit 1858 en was oorspronkelijk een woon-werkhuis. Het is verdeeld over drie verdiepingen, een zolder en een werfkelder en meet in totaal 1.495 m2 vloeroppervlak. Het pand wordt vrij van huurders opgeleverd. Waar GroenLinks naartoe verhuist is nog niet bekend gemaakt.

Geen energielabel

De nieuwe eigenaar zal nog wel het nodige moeten verspijkeren aan het pand want het lijkt op het eerste gezicht weinig duurzaam. Een energielabel is niet beschikbaar en er zit asbest in het pand verwerkt.

Geïnteresseerden kunnen hun belangstelling tot 12 juni 12.00 uur kenbaar maken en tot die tijd zijn er ook nog drie kijkdagen.

Reageer op dit artikel