nieuws

Bouwinvest verkoopt winkelcentrum Purmerend

Transacties

Het Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund heeft het winkelcentrum Makado te Purmerend verkocht. Koper en prijs zijn niet bekend gemaakt.

Bouwinvest verkoopt winkelcentrum Purmerend

Reden voor deze verkoop is, dat het winkelcentrum van circa 6.300 m2 niet meer past in de strategische visie van het Retail Fund, dat zich richt op de grootste winkelsteden en drukste winkelstraten van Nederland (‘experience’ en op ‘convenience’).

Veel leegstand

Het winkelcentrum ligt aan het John F. Kennedyplein in de wijk Wheermolen. Naast Supermarkt Deen zijn onder meer Big Bazar, Pearle en TerStal in het centrum gevestigd. In de afgelopen jaren was echter ook circa 1.200 m2 leegstand ontstaan, onder meer door het vertrek van supermarkt Dekamarkt.

Bouwinvest werd in deze transactie bijgestaan door CBRE.

Reageer op dit artikel