nieuws

Equity Estate koopt bedrijfscomplex in Krimpen aan de Lek

Transacties

Equity Estate heeft Zaag 2-4 gekocht van Harvest Vastgoed.

Equity Estate koopt bedrijfscomplex in Krimpen aan de Lek
Zaag 2-4 Krimpen aan de Lek

Ten behoeve van haar Propco portefeuille heeft Equity Estate een bedrijfspand met kantoor gekocht in Krimpen aan de Lek. Het gebouw omvat circa 10.000 m² kantooren bedrijfsruimte met op het buitenterrein 80 parkeerplaatsen.

Het gebouw, gebouwd in 2007, is gekocht van Harvest Vastgoed en wordt verhuurd aan De Regt Cables. De Regt Cables ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige kabels voor onder andere de defensie en offshore industrie. Recent heeft Harvest Vastgoed de huurovereenkomst met 10 jaar verlengd. Het gebouw, gelegen aan de Zaag 2-4, is gesitueerd op industrieterrein ‘De Zaag’. JLL adviseerde Harvest Vastgoed bij deze transactie. Van Benthem & Keulen trad op als juridisch adviseur. Equity Estate is zowel asset manager als directievoerder van Propco BV.

Reageer op dit artikel