nieuws

Utrechtse vestiging Hudson’s Bay stilletjes geopend

Transacties

Utrechtse vestiging Hudson’s Bay stilletjes geopend
Hudson's Bay, Utrecht

Warenhuis Hudson’s Bay heeft donderdag 21 maart 2019 zijn nieuwe filiaal in Utrecht geopend voor publiek. De festiviteiten rondom de opening waren afgeblazen uit respect voor de slachtoffers van de dodelijke schietpartij en hun nabestaanden.

De nieuwe winkel in Hoog Catharijne opende wel zijn deuren, maar zonder poespas. Dat betekent zonder confetti, muziek en er werd ook niet met cadeaubonnen gestrooid. Burgemeester Jan van Zanen zou de officiële openingshandeling verrichten. Ook dat ging niet door.

Het warenhuis is gevestigd in de voormalige winkel van V&D aan Rijnkade 5, onderdeel van de portefeuille van IEF Berlage, tegenwoordig onderdeel van CBRE Global Investors.

Foto's

Reageer op dit artikel