nieuws

Q1 Sanitair sluit meerjarige huurovereenkomst voor winkelruimte in Beuningen

Transacties

Q1 Sanitair sluit meerjarige huurovereenkomst voor winkelruimte in Beuningen
Hadrianussingel-44-te-Beuningen

Q1 Sanitair opent in Beuningen haar tiende vestiging in Nederland, op De Heuve aan Hadrianussingel 44 te Beuningen.

Met de plaatsing van Q1 Sanitair heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars ervoor gezorgd dat er binnen een zeer korte termijn naast Kidsroom nog een tweede gerenommeerde partij winkelruimte gaat huren op het shoppingpark, in totaal zal Q1 Sanitair 1.078 m2 v.v.o. gaan huren.

Q1Sanitair.nl is de specialist in sanitair, keukenkranen en plaat- en designradiatoren voor de bad- en woonkamer. Het gehuurde is gelegen op shoppingpark ‘De Heuve’, aan afrit van de A73 is gelegen en kent vele landelijke partijen waaronder McDonalds, Mandemakers Keukens, Gamma, Topshelf Living, Sportsworld, Badkamer voordeelshop, Keukenkampioen en diverse andere partijen in de grootschalige detailhandel en sport en leisure. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft deze transactie tot stand mogen brengen namens verhuurder Accres Real Estate.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft bemiddeld in de verhuur van Hadrianussingel 44 te Beuningen. Namens haar verhuurder hebben zij er voor zorg gedragen dat Q1 Sanitair vanaf 1 juni 2019 het pand zal gaan huren.

Reageer op dit artikel