nieuws

BSR Van Uden Stevedoring huurt 8.292 m2 in Schiedam

Transacties

DHG heeft met BSR Van Uden Stevedoring overeenstemming bereikt over de huur van een dikke 8000 m2 bedrijfsruimte aan de Fortunaweg 1 in Schiedam.

BSR Van Uden Stevedoring huurt 8.292 m2 in Schiedam
Fortunaweg 1 in Schiedam

BSR Van Uden Stevedoring tekende een huurovereenkomst met een looptijd van 10 jaar.

Vanaf 1 januari 2019 zal BSR Van Uden Stevedoring de 8.292 m2 bedrijfsruimte in gebruik nemen. BSR Van Uden Stevedoring verzorgt op de naast de Fortunaweg gelegen terminal aan de Gustoweg de opslag en overslag van stukgoederen, bulklading en breakbulk voor rederijen, cargadoors, expediteurs en ladingeigenaren in de Rotterdamse haven. BSR Van Uden Stevedoring verzekert zich met deze huur van uitbreiding van haar opslagcapaciteit voor stukgoederen en bulklading.

Het gebouw aan de Fortunaweg 1 kwam recent beschikbaar na de sluiting van de Schiedamse glasfabriek van OI. OI huurde dit warehouse voor de opslag van in de fabriek geproduceerd glaswerk. Onlangs heeft DHG haar belang in het gebouw aan de Fortunaweg 1 van 50 procent uitgebreid tot 100 procent. Met deze aankoop versterkt DHG haar strategische positie in de Rotterdamse haven.
Na de verhuur aan BSR Van Uden Stevedoring is nog een unit van 4.350 m2 bedrijfsruimte voor de verhuur beschikbaar.

Reageer op dit artikel