Lievense naar Martino Offices Maastricht

Lievense naar Martino Offices Maastricht

Lievense Adviseurs en Ingenieurs vestigt zich per 1 januari 2019 in kantoorgebouw Martino Offices aan de Gaetano Martinolaan 50 te Maastricht.

Lievense zal de gehele tweede verdieping,  535 m2 kantoorruimte, van het gebouw in gebruik gaan nemen, waar sinds kort eveneens Stryker gevestigd is.

Met 350 medewerkers behoort Lievense tot een van de grotere multidisciplinaire advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Lievense is een nationaal en internationaal opererend bureau, op het gebied van bouw, infra, water en milieu, met negen locaties in Nederland en drie  in het buitenland.

Voorafgaand aan de komst van Lievense heeft de verhuurder ervoor gezorgd dat het kantoorgebouw van een energielabel A is voorzien.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, AG Cairn Netherlands.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.