Eerste huurders voor AMS Cargo Center II

Eerste huurders voor AMS Cargo Center II
AMS Cargo Center II op Schiphol

Rutges Cargo Europe en J.M. Logistics hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de nieuwbouwontwikkeling AMS Cargo Center II op Schiphol. Het betreft in totaal 6.000 m2 opslagruimte met 82 opstelplaatsen voor vrachtwagens en trailers.

Hiermee zijn de eerste huurders voor AMS Cargo Center II een feit. AMS Cargo Center II wordt in een JV ontwikkeld door Built to Build en Proptimize. Het complex is ontworpen door Denc Architecten. AMS Cargo Center II wordt gerealiseerd aan de Changiweg op Schiphol Logistics Park, direct aan de overzijde van AMS Cargo Center.

Na oplevering bestaat AMS Cargo Center II uit een Breeam Very Good distributiecentrum van in totaal 32.000 m2, onderverdeeld in zeven individuele units variërend vanaf 3.600 m2. De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting in februari 2019 starten. Het complex wordt in het vierde kwartaal van 2019 opgeleverd.

De verhuurtransactie met Rutges Cargo Europe en J.M. Logistics is geïnitieerd door Industrial Real Estate Partners.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.