nieuws

Decathlon denkt aan verdubbeling winkelbestand

Transacties

Decathlon wil het aantal stadswinkels fors uitbreiden, maar ziet ook nog ruimte voor een enkele perifere vestiging. Dat zou bijna neerkomen op een verdubbeling van het winkelbestand.

Decathlon denkt aan verdubbeling winkelbestand
Wethouder Victor Kloos en vestigingsdirecteur Dé van Es.

Dat zegt expansion manager Anneloes van der Meer tegen Retailtrends.nl. Decathlon heeft nu zestien Nederlandse winkels, waarvan vijf in binnensteden zoals Den Haag, Eindhoven, Tilburg en Rotterdam. Van der Meer mikt op een gelijk aantal perifere winkels en stadswinkels.

Op beide locatietypes zal het uiteindelijk gaan om tien tot vijftien winkels. Een van de nieuwe stadswinkels komt in elk geval in het centrum van Utrecht. Ook sluit de Franse sportretailer niet uit tot drie winkels in sommige van de grootste steden te openen.

Reageer op dit artikel