Woonwinkels tekenen voor boulevard Helmond

Woonwinkels tekenen voor boulevard Helmond
Engelseweg 149 in Helmond

Woonwinkels Megafurn en Benoa hebben een showroomcomplex van in totaal 3.500 m2 gekocht aan de Woonboulevard Engelseweg in Helmond.

Het showroomcomplex aan Engelseweg 149 omvat 3.500 m2 showroom, opslag- en werkplaats, kantoorruimte en overige ruimte op een perceel van 5.276 m2. Ook bevinden zich ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Tot voor kort was Destil in het complex gehuisvest. Dit bedrijf is verhuisd naar een andere locatie aan de Vossenbeemd in Helmond.

Megafurn en Benoa komen in een pand op bedrijventerrein Hoogeind, dat deel uitmaakt van Woonboulevard Engelseweg. Het eerste gedeelte bestaat uit woonwinkels, in het tweede gedeelte zijn vooral doe-het-zelfzaken gevestigd. Beide woonwinkels zijn nu nog gevestigd op één locatie in Sint-Oedenrode.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars (partner in Dynamis) bracht de transactie tot stand namens de eigenaar, een particuliere vestgoedinvesteerder.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.