Wereldhave versterkt band met terStal

Wereldhave versterkt band met terStal

Wereldhave en modeketen terStal versterken hun samenwerking met de ondertekening van vijf nieuwe huurovereenkomsten.

Vier geheel nieuwe terStal winkels worden geopend in Wereldhave centra in Capelle aan den IJssel (de Koperwiek), Nieuwegein (Cityplaza), Purmerend (Eggert) en Roosendaal (de Roselaar). Een vijfde, tijdelijk winkel, opent in Tilburg voorafgaand aan de herontwikkeling van de Emmapassage. Het metrage van de overeenkomsten is niet gemeld.

terStal maakt al gebruik van de Wereldhave winkelcentra. Zo zijn er al bestaande winkels in Amersfoort (Emiclaer), Arnhem (Kronenburg), Heerhugowaard (Middenwaard), Maassluis (Koningshoek) en een tijdelijke winkel in Leiderdorp (Winkelhof).

Met de opening van deze nieuwe winkels is terStal een nieuwe weg ingeslagen voor de toekomst. Binnen het nieuwe winkelconcept is er duidelijk meer aandacht op fashion. Voordelige mode voor het hele gezin blijft binnen de snel wisselende collecties dames-, heren- en kinderkleding een belangrijk speerpunt. terStal heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien naar 300 winkels in Nederland.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.