nieuws

MessageBird naar CitySide-Rivierstaete

Transacties

Technologiebedrijf MessageBird heeft een meerjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van 4.000 m2 kantoorruimte in CitySide-Rivierstaete in Amsterdam.

MessageBird naar CitySide-Rivierstaete
Trompenburgstraat 2, Amsterdam

Als winnaar van de FD Gouden Gazelle en na het ophalen van de grootste Serie A investeringsronde voor een Europees softwarebedrijf in 2017, zal MessageBird in CitySide-Rivierstaete verder groeien met als missie om het ‘onnodig ingewikkelde gebied van klantcommunicatie te moderniseren en te vereenvoudigen’.

Rivierstaete ligt aan de oevers van de Amstel, op loopafstand van het NS- en metrostation Amsterdam Amstel en op 5 minuten rijden vanaf de A10 en A2. Het complex van 30.000 m2 is volledig herbouwd tot een nieuwe creatieve hotspot in het hart van Amsterdam.

MVSA Architects maakte het nieuwe ontwerp. De transparante glasgevel geeft het gebouw een open en toegankelijk karakter, met veel lichtval en indrukwekkende uitzichten vanaf de vele dakterrassen die het complex te bieden heeft. De grote en flexibel in te delen vloeren versterken het ruimtelijke gevoel.

De grootschalige renovatie wordt in het derde kwartaal van dit jaar afgerond. In CitySide zal MessageBird dan als eerste huurder haar intrek nemen. Zoals eerder aangekondigd, zal huurder WPP aan het einde van dit jaar met ca. twintig bedrijven eveneens haar intrek nemen in het vernieuwde Rivierstaete.

In CitySide is voor verhuur nog 5.500 m2 beschikbaar, verdeeld over de eerste tot en met de derde verdieping.

CBRE adviseerde eigenaar Vastint bij de verhuur. De huurder, MessageBird, werd geadviseerd door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

 

 

Reageer op dit artikel