nieuws

SecurityMatters huurt kantoorruimte Eindhoven

Transacties

SecurityMatters huurt 1.200 m2 kantoorruimte op de zevende verdieping van gebouw Kennispoort aan de poort van de TU/e Campus in Eindhoven.

SecurityMatters huurt kantoorruimte Eindhoven
Kennispoort Eindhoven

Dat bericht eigenaar Kadans Science Partner. Kadans gaat de algemene ruimten in het gebouw aan John F Kennedylaan 2 binnenkort moderniseren en de entree vernieuwen. Huurders van Kennispoort kunnen gebruik maken van vergaderruimten en zogeheten aanlandplekken in de andere Kadans Science Partner-gebouwen. Kennispoort beschikt over ruim 8.100 m2 kantoren, inclusief een groot restaurant, lobby voor bezoekersontvangst, verschillende vergaderfaciliteiten en een auditorium.

Het NS-station ligt op enkele minuten lopen. Onder het gebouw zijn ruim tachtig parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders en bezoekers.  Voor de verhuur zijn nog enkele  kantoorverdiepingen beschikbaar. Kadans heeft het gebouw voorjaar 2018 gekocht van TU Eindhoven. Tu/e verlaat eind 2018 de twee gehuurde verdiepingen.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, trad voor deze transactie op namens Kadans Science Partner.

Reageer op dit artikel