SecurityMatters huurt kantoorruimte Eindhoven

SecurityMatters huurt kantoorruimte Eindhoven
Kennispoort Eindhoven

SecurityMatters huurt 1.200 m2 kantoorruimte op de zevende verdieping van gebouw Kennispoort aan de poort van de TU/e Campus in Eindhoven.

Dat bericht eigenaar Kadans Science Partner. Kadans gaat de algemene ruimten in het gebouw aan John F Kennedylaan 2 binnenkort moderniseren en de entree vernieuwen. Huurders van Kennispoort kunnen gebruik maken van vergaderruimten en zogeheten aanlandplekken in de andere Kadans Science Partner-gebouwen. Kennispoort beschikt over ruim 8.100 m2 kantoren, inclusief een groot restaurant, lobby voor bezoekersontvangst, verschillende vergaderfaciliteiten en een auditorium.

Het NS-station ligt op enkele minuten lopen. Onder het gebouw zijn ruim tachtig parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders en bezoekers. Voor de verhuur zijn nog enkele kantoorverdiepingen beschikbaar. Kadans heeft het gebouw voorjaar 2018 gekocht van TU Eindhoven. Tu/e verlaat eind 2018 de twee gehuurde verdiepingen.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, trad voor deze transactie op namens Kadans Science Partner.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.